AKTUELNO

Sutra će se boriti za svoj opstanak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima!

Bivša učesnica Zadruge, Eleonora Miljković odlukom glasova publike zauvek je napustila najgledaniji rijaliti, a ona je u studiju ostavila pismo u kojem je naglasila da će vođa za narednu nedelju biti Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za potrčke izabrala Branislava Radonića Brendona i Aleksandru Subotić, a oni su sa velikim zadovoljstvom to i prihvatili, jer im je falilo malo samoće i odmora od ostalih zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, došao je i trenutak kada će nekog od njih zadrugari poslati u izolaciju zajedno sa takmičarem koga će izglasati publika.

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnje nominacije bile su veoma burne, s obzirom na to da je došlo do velike svađe između Lune Đogani i Aleksandre Subotić koje su se svađale zbog svog prijateljstva i Zerine Hećo, koja je na kraju popila Subotićevu.

Takođe, došlo je i do velike svađe između Lepog Miće i Aleksandre Subotić, kao i do svađe između Mikija Đuričića i ove zadrugarke. Ukućani su na ovaj način istakli koliko im se ne dopada ono što Subotićeva radi i što često izaziva svađe sa drugima.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Na kraju, zadrugari su najviše glasova dali Brendonu koji je izjavio da se veoma iznenadio zbog stavova svojih cimera, kao i da mu je drago što će ići u zatvor. Publika je donela odluku da sa njim zajedno bude nominovan Vlada Todorović. Ko će od njih dvojice ostati u Zadruzi saznaćemo sutra uveče, a u nastavku pogledajte kako su izgledale ove nominacije.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić / S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'