AKTUELNO

Njihov odnos nikada nije bio lošiji.

Dorotea Jovanović i Branislav Radonić Brendon na početku svog boravka na luksuznom imanju bili su najbolji prijatelji i nisu se razdvajali. Međutim, sada je situacija potpuno drugačija, a njih dvoje su na ratnoj nozi.

Pre nekoliko noći, Brendnon je brutalno izvređao Jovanovićevu i tom prilikom joj rekao da ne vodi računa o higijeni. Upravo ova tema bila je pokrenuta u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", a glavni akteri ponovo su dobili priliku da se osvrnu na ovu svađu.

Foto: TvPink Printscreen

O tom smradu mogu da komentarišu svi koji sede pored mene. Ja sam izuzetno uredna devojka, a on u danu izgovori 1001 besmislicu. Mi smo lepe i sa šminkom i bez šminke. On nije taj koji treba da komentariše nas na osnovu fizičkog izgleda. Svako može da ostane bez lepote. Mi smo došli u sukob jer mi je iščupao obrvu, a onda mi je rekao nešto zbog čega ću da ga tužim. Kasnije sam ga polila kafom, kao i on mene. Posle toga se stalno gurao uz mene, započinjao razgovor. Ja bih zamolila Brendona da me se kloni, da ne razgovara sa mnom i da ne podmićuje ljude cigaretama da bi me polivali vodom - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što sam imao rekao sam u prethodnim danima. Ne želim više da se bavim tim temama jer vidim da neki to traumatično doživljavaju. Suptilno sam joj govorio da se tušira dva puta dnevno. Ima dosta aljkavih žena koje ostavljaju nered iza sebe. Ja se sterilišem tri puta dnevno. Mene je malo sramota što sam to morao Dorotei tako brutalno da saopštim. Ti tu suknju nosiš već pet dana, i one hulahopke - naveo je Brendon.

On nije želeo da se izjašnjava o drugim učesnicama i njihovoj higijeni, ali je istakao da čistoća među ženama nije na zavidnom nivou.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI ĆE JE OSUDITI ZBOG OVIH REČI! Stanija napala Aleksandru zbog Vladimirove diskvalifikacije, a onda joj David ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

To je osoba koja smrdi na znoj, a klasifikuje žene. Reklamiraj me, svaka reklama je dobrodošla, pa i loša reklama, samo nastavi - završila je Jovanovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Branislav Radonić Brendon

#Dorotea Jovanović

'