AKTUELNO

Pevačica joj nije ostala dužna.

Zorica Marković je nakon pisma Velikog šefa ušla u žestoku svađu sa Aleksandrom Subotić koja ju je opužila da joj je pevačica ukrala hranu, što je ona uporno negirala.

Kako nijedna nije želela da popusti, Bela kuća je odjekivala od njihovih provokacija, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bedna, lopove jedan. Nemoj da lažeš, ja ne znam gde su ti stvari. Nemoj da me napadaš kada ti nisam ništa uzela. Izvini mi se za ovu laž. Lažeš mala dro*o - zahtevala je Zorica.
Ti si juče ukala Tomino mleko i da bi ispala dobra, vratil si mu. Ukrali ste nam hranu. Nemoj sa mnom da se igraš i juriš me po kući - uvredila je Aleksandra Zoricu.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si debela, imaš gu*icu kao ona krava tamo. Vise ti te si*e. Ti si jedna uličarka iz Kaluđerice.
Matori lopovu. Lopovu! Lopovu! - provocirala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević je pokušavao da obuzda Zoričin bes, ali ona nije želela prva da popusti, pa je svađa otišla u pogrešnom pravcu. Kako bi se to prekinulo, bivši fudbaler je svoju devojku sklonio od pevačice kako bi je smirio.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i razdvajalo ih, tako da je ova svađa prošla bez fizičkog kontakta.

Pročitajte još: ISKORISTILA JE MOJU SLABOST! Posle obračuna sa Marijanom, Adam otvorio dušu i o njoj otkrio APSOLUTNO SVE (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'