AKTUELNO

Svoj stav izneo je i Miki Đuričić.

Sledeće postavljeno pitanje tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Banetu Čolaku koje se ticalo njegove samouverenosti, ali i izjava koje ima na račun Mikija Đuričića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada sam u pravu, ja ću da pričam uvek samouvredeno. Ja sa Mikijem nisam u sukobu. Samo sam sa Miljanom i Marijom u sukobu. Ko god bude udarao na Zerinu ja ću se braniti - rekao je Čolak.
Meni je dojavljeno kada ste ti i Zerina mene spominjale u negativnom smislu, mene zanima zašto sam ja u vašim ustima? - pitala je Jelena Krunić Baneta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam ko se na koga kači, znaš dobro da si zvao mog dečka i pokušao da nas odvojiš. Pazite se i ti i ona tvoja muzara - rekla je Krunićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U jednom trenutku ustao je Miki Đuričić i prokomentarisao njegov odnos koji ima sa Banetom, ali i rekao šta zapravo misli o njemu.

Boru i Baneta znam samo tako, on ume da ustane i kaže i iznervira me. Rekao je da ne želi popularnost, a on tražio novinare da ga slikaju kako imaš se*s. On jeste dobro dete, bez harizme i on se polako guši u svojim lažima. Toliko je željan slave, ali on ne zna ništa da radi. Da se ne lažemo, on nije loša osoba, ali je lažov. Niko ne može da ospori da sam ja stvorio njega i Boru - rekao je Miki Đuričić o svom prijatelju Banetu Čolaku.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Jelena Krunić

#Miroslav Miki Đuričić

'