AKTUELNO

U susret novogodišnjim praznicima, kojima se svi raduju, spisateljica je objavila fotografiju iz bolnice i poslala veoma snažnu poruku.

Od kada se sučila sa opakom bolešću Isidora Bjelica prolazi kroz veoma težak životni period, kojem se ne nazire kraj.

O svojoj borbi govorila je javno, kako bi podstakla sve koji se nalaze u istoj situaciji i pomogla im da se uhvate u koštac sa bolešću.

Foto: Andrej Nihil

Iako je nedavno rekla kako je dobila još jednu bitku u nizu, izgleda da rat nije ni približno gotov.

Naime, u susret novogodišnjim praznicima, kojima se svi raduju, Isidora je objavila fotografiju iz bolnice i poslala veoma snažnu poruku.

U svetlu idiličnih prazničnih slika koje nam se nude, možda, kao i ja spadate u kategoriju ljudi sasvim daleko od idile... Možda ste umorni od svega, možda ste tužni, možda ste izdani, možda ste sami, možda ste bolesni, možda ste izgubili osobu koju ste jedino voleli... - počinje spisateljica i nastavlja:
Možda kao i ja dočekujete Novu godinu znajući da izvesno nećete dočekati sledeću... Da da, u idiličnom svetlu novogodišnjih praznika postojimo i mi u nekoj ili u svim ovim kategorijama i srećna nam Nova godina... Makar je u suzama docčkali, moramo verovati da ima nade i smisla... Zaplešimo, pa makar sami sa preostalom nestašnom radošću u sebi.

Isidorini pratioci bili su dirnuti ovom emotivnom porukom, a putem komentara su joj uputili podršku u ovom teškom periodu.

Autor: M. Đurović

#Bolest

#Isidora Bjelica

#pisac

'