AKTUELNO

Održao je još jedan u nizu koncerata za pamćenje!

Zdravko Čolić, koncertom održanim u subotu u prepunoj Areni Zagreb, potvrdio je još jednom status miljenika publike i najveće regionalne zvezde. Tri godine nakon posljednjeg koncerta na istom mestu, dogodila se Čolićeva magija i veče za pamćenje!

Foto: Dunja Dopšaj

Neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama kroz čitav koncert koji trajao vise od tri sata, starim i novim pesmama svoju publiku poveo je na putovanje kroz sve zajedničke godine.

Od „Esme“, „Ti si mi u krvi“, „Glavo luda“, „Mala“, „Kao moja mati“ do „Kuća puna naroda“ ili „Ono malo sreće“, nizali su se hitovi i balade.

Foto: Vedran Metelko

Dizajn zvuka radio je britanski producent Džon Barton koji je vec ranije saradjivao sa Čolićem i čije pesme dobro poznaje. Barton iza sebe ima veliko iskustvo svetskih produkcija , preko 15.000 koncerata, a između ostalih radio je na nastupima Lise Stensfild, Krisa Rije, ''Prodidžija'' ....

Foto: Vedran Metelko

Čolićevi koncerti poznati su po njegovom upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju razmenjuje sa svojom publikom, a ona ga je celo vece pratila pevanjem i plesom uz erupcije oduševljenj

Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje „Ono malo sreće“, a sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bilo veče ogromne sreće.

Foto: Dunja Dopšaj

Pink.rs

#Zdravko Čolić

#pevač

'