AKTUELNO

Situacija neizvesna, prijatelji i građani u velikom broju doniraju krv!

Pevaču Darku Laziću danas je izvršena operacija u KBC Zemun kako bi mu bilo zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Njemu je takođe izvađena slezina, a doktor iz KBC Zemun, gde se pevač nalazi, je prošao pored okupljenih novinara i saopštio da je stanje kritično:

Kako može da bude dobro? Ne bi trebalo više da gubi krv - saopštio je on u prolazu.

Foto: Printscreen Instagram

Porodica pevača, njegova devojka Marina i bivša supruga Ana Sević napustili su bolnicu ali su zato prijatelji i ostali građani okupirali bolnicu kako bi dali krv.

Foto: Pink.rs

Darko je divan dečko, navijam svim silama da se izvuče. Dao sam krv jer ga gotivim - rekao je jedan od građana koji su došli da doniraju krv.

Foto: Pink.rs

Darkov prijatelj, Miljan Vračević, izjavio je da je pevač sada stabilno i da se doktori nadaju da se stanje neće pogoršati.

Za sada je stabilno. I dalje, kako su nam rekli, na toj mašini diše, na veštačkim plućima, najbolje bi bilo da se ne pogorša u narednih par dana, teško da će biti bolje, ali da se ne pogoršava, tako nam je rečeno - izjavio je Miljan Vračević za Pink ispred bolnice.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SEKUNDE SU JE DELILE OD SMRTI: Milena Ćeranić otkrila kako je mogla da nastrada! (FOTO)

Podsetimo, pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću u utorak, 23. oktobra, kada je svojim vozilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. On je zbrinut u KBC Zemun, a njegovo stanje je veoma kritično.

Autor: S. K./ N. V.

#Darko Lazić

#Miljan Vračević

'