AKTUELNO

Slučajno započeli svoju vezu.

Majka aktuelne učesnice rijaliti programa "Zadruga 2" Mine Vrbaški, Ivana, nedavno je započela ljubavnu vezu sa ocem zadrugarke Aleksandre Subotić, Karađorđem. Kada su to saznale njihove naslednice su ostale šokirane, a Ivana se danas uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: RTV Pink

Ivana je odmah na početku razgovora sa reporterom Nemanjom Vujičićem otkrila da li je u drugom stanju, kao što se proteklih dana nagađalo u medijima.

Pa još ne znam. Čekamo. Čekam da prođe još koji dan. Već sam bila na nekim analizama. Ne sumnjam, ništa ne razmišljam. Bićete obavešteni. Volela bih da postanem majka. Karađorđe je oduševljen. On je zaista poseban čovek. To se sasvim slučajno dogodilo. Upoznali smo se u Šimanovcima kada su nam deca ulazila u Zadrugu - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Sin Ivane Vrbaški i unuka Karađorđa Subotića idu zajedno na jahanje, dok su im ćerke u rijalitiju. Ivana je istakla da je sasvim slučajno došlo do početka njihovog emotivnog odnosa.

Foto: RTV Pink

Ona (Magdalena) i Karađorđe su jednom prilikom bili kod nas kada su se vraćali iz Novog Sada. Mala je razlika u godinama, Boris je dete koje ne možete da ne volite. Aleksandra i Mina imaju super odnos. Mislim da je Mina bila ovim saznanjem više prijatno iznenađena od Aleksandre - dodala je Vrbaški.

PROČITAJTE: OVO SU BILE DARKOVE PRVE REČI NAKON KOME: Dragan Lazić otkrio detalje susreta sa bratom nakon nezgode! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ivana Vrbaški

'