AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta se desilo.

Poznati folk pevač Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu u blizini rodnog Brestača, a pre toga razmenio je nekoliko poruka sa kolegom i velikim prijateljem Radišom Trajkovićem Đanijem, kojeg zove "ćale".

- Teško mi je zbog njega, jer ga baš gotivim. On me zove ''ćale''. Hvala dragom Bogu da se oporavlja i da će biti super. Tek ćemo da se veselimo i da pravimo žurku u njegovo zdravlje - rekao je pevač.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

Kad je čuo šta se Darku dogodilo nimalo mu nije bilo svejedno. Bio je u šoku i neverici.

- To je bio veliki šok. Ja sam se tog jutra vraćao iz Njujorka i baš sam mu u pola pet poslao poruku: ''Sine, evo slećem''. On je meni odgovorio: ''Ćale, moramo da se vidimo'', a ja mu napišem: ''Malo da se odmorim i gledamo se ovih dana''. Legao sam da spavam, probudio se i kada mi je žena rekla šta se dogodilo, nisam mogao da verujem. Totalni šok - priznaje Đani.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO BI ONA PONAVLJALA LUNINU GREŠKU?! Marijanina drugarica oplela po Cobetu, pa otkrila da je Zonjićeva i ranije dovođena u vezu sa oženjenim muškarcima!

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nezgodi 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Radiša Trajković Đani

'