AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Bane Čolak i Zerina Hećo postali su zanimljivi javnosti zbog prepirki i njihovog odnosa koji često nasmeje širi auditorijum. Ono na šta je zadrugar posebno stavio akcenat je ponašanje njegove miljenice zbog čega joj svakodnevno pridikuje.

On je od samog starta rijalitija izjavio da ne želi da svoju devojku viđa u provokativnim izdanjima i majicama sa dekolteom, a posebno joj je skrenuo pažnju na njene postupke kada popije alkohol na žurci.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Zerina je očigledno odlučila da ga više ne sluša, pa je sa Lunom Đogani igrala uz muziku, ali na način koji se Banetu nimalo nije dopao. On je napustio žurku, pa je odlučio da se požali Suzani Perović.

Pređem preko svega i kad obuče nešto što mi se ne sviđa i kad pije. I ona sada vidi da mi smeta, evo da odeš i da vidiš kako igra. I sad Luna koja govori meni da treba da je pustim, a Sloba je nju držao dok su bili u vezi. Sad kaže da je pustim da popije, šta tebe briga šta ću ja da radim sa svojom devojkom! Mrzim to uvijanje, takvo igranje. Majka joj lepo rekla da ne pije! - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jeste se svađali? - upitala ga je Suza.
Nismo, reč joj nisam rekao. Vidi da ne pričam, ona kao nešto priđe i ode. Ja preko nekih stvari pređem, kao počnem da se menjam. Ona mi je rekla da moram da popustim, ja izbegavam da pijem samo da se ne bi svađali. Ona ima problema sa srcem, a pije vodku i red bul i to krije od mene - žalio se Bane.

Čolak nije mogao da sakrije razočarenje, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Suzana Perović

'