AKTUELNO

Pevačici nije problem da pohvali svoje koleginice.

Pevačica Dragana Mirković, koja je u emisiji Amdiži šou predstavila svoje nove pesme, morala je sa Ognjenom Amidžićem da igra neobičnu igru.

Foto: YouTube screenshot

U dva puta po pet čašica koje su bile ispred njih nalazio se sledeći sadržaj: ceđeni limun s malo bibera, koktel živa jaja s medom, tomatino i čokoladno mleko, pivo i jogurt, i mleko sa sirćem.

Oni su iz činija izvlačili pitanja koja su postavljali jedno drugom, a kad nisu hteli da odgovore na pitanja. morali bi da eksiraju sadržaje iz čašica.

Foto: YouTube screenshot

Kao prvi zadatak ona je trebalo da ispriča svoje prvo seksualno iskustvo.

- Brate, zete i sve redom, znaš kad ću to da uradim? Nikad! Radije ću da popijem ovo - rekla je Dragana i nagnula čašicu uz reči "pomozi Bože".

Foto: YouTube screenshot

Dragana je njega pitala da li je istina da voli da napije gosta pred emisiju, ali on nije hteo da da odgovor na ovo pitanje, pa se i on odlučio za čašicu.

Sledeće pitanje za Draganu je bilo da navede tri pevačice na domaćoj estradi koje pevaju bolje od nje.

- To nije nezgodno pitanje. Ja obožavam da pohvalim svoje koleginice i sa zadovoljstvom ću to uraditi, uopšte nemam nikakav problem. Na primer, koga ja volim i ko je sigurno fantastičano peva: Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Marija Šerifović - rekla je kao iz topa Dragana.

Autor: V. T.

#Ana Bekuta

#Dragana Mirković

#Marija Šerifović

#Snežana Đurišić

'