AKTUELNO

Pevačici nije problem da vodi ljubav sa njim pred kamerama.

Bane Čolak i Nadežda Biljić raskinuli su danas u toku igre istine. Pevačicu je povredio Čolakov komentar da ona nije po njegovom ukusu i da je Miljana Kulić lepša od nje. Nakon kratkog konflikta oni su pokušali da izglade odnose ali ipak u tome nisu uspeli.

Kada se situacija slegla, Biljićeva je komentarisala sve sa Draganom Žeželj u dvorištu, a Žeželjeva ju je savetovala da više nikakav kontakt nema sa Banetom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pravi se kao da je duh, nemoj ni na jednu njegovu rečenicu da odgovoriš. Da ti treba voda, da umireš, nemoj da tražiš od njega. Šta si ispala zbog ovoga sa njim - govorila je Dragana.
On je odmah potrčao za mnom posle toga i ispričao mi sve. Ne mogu da legnem sa nekim, da imam odnos, ako ne postoje neke emocije, moram da osetim nešto, hemiju, privlačnost. I to nema veze sa fizičkim izgledom. Kaže da neće da ima odnos sa mnom zbog moje porodice, mene boli du*e. U pravu je za to, ali nije bilo ni vreme ni mesto da to priča - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA PRIZNALA da još uvek GAJI OSEĆANJA PREMA Đeksonu, Toma poludeo pa se SUKOBIO sa reperom! (VIDEO)

Biljićevu je jako pogodio i komentar da je ona Čolaku samo jedna u nizu sa kojom je imao odnose, kako bi se domogao finala.

Zbog nekog nebitnog, ja sam izgubila nekog mnogo bitnog. Što se mene tiče, može da uzme sve ove škode ako mu je do toga - prokomentarisala je pevačica vidno uzrujana.

Kako je izgledao ovaj Nadeždin razgovor sa Draganom, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bane Čolak

#Dragana Žeželj

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

'