AKTUELNO

Voditelj je iznenadio sve u studiju.

Ognjen Amidžić je u specijalnoj epizodi emicije "Amidži šou" ugostio Dragana Mirković, koja je u njegovoj emisiji premijerno otpevala nekoliko svojih novih pesama.

Njih dvoje su igrali zanimljivu igru istine i mogli su da izbegnu da daju odgovor tako što će eksirati neprijatan sadržaj rakijskih čašica.

Foto: YouTube screenshot

Dragani je postavljeno pitanje gde joj je lepše, u Srbiji ili Austriji, ali kako nije mogla da se odluči, eksirala je čašicu, što je i Ognjen uradio kada mu je postavljeno pitanje da li je ikada gledao gej pornić, što je Draganu začudilo, pošto je očekivala odgovor.

- Hteo sam da izbegnem potpitanja - razjasnio je on, potvrdivši tako da je gledao pornografiju te vrste, a publika nije mogla da prestane da se smeje dok je on pravio grimase zbog mešavine koju je popio.

Foto: YouTube screenshot

Sledeće pitanje za Draganu bilo je "da li si ikada razmišljala da se razvedeš od Tonija", na šta je ona odmah odgovorila.

- Nikad, ne moram da pijem! Da se razvedem od Tonija, da li si ti normalan? - bila je iznenađena pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Kako Ognjen nije hteo da otkrije za koga je glasao na prethodnim izborima, nagao je još jednu čašicu, a onda je Dragana dobila pitanje da navede najboljeg čoveka sa estrade kojeg je upoznala.

- Ubedljivo najbolji čovek, kao čovek, na estradi koga sam upoznala to je Zdravko Čolić - bila je iskrena ona.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Ognjen Amidžić

#emisija

'