AKTUELNO

U Beogradu su zbog jakih snežnih padavina zavejane mnoge ulice, a saobraćaj se odvija otežano. Slična situacija je u i ostalim delovima Srbije budući da sneg intenzivno pada već nekoliko sati.

Situaciju dodatno otežava popodnevni špic poslednjeg radnog dana u nedelji. Svi oni koji su krenuli na put gorko su zažalili, a mnogima se povratak sa posla pretvorio u pakao.

Sneg je doveo do velikih gužvi na gotovo svim glavnim gradskim saobraćajnicama poput Takovske, Brankovog i Pančevačkog mosta, auto- puta, Gazele, Obilaznice oko Beograda, a potez oko Sajma je blokiran.

Saobraćaj u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića u potpunosti stoji i to na potezu od Mosta na Adi do Sajma, jer je proklizao jedan autobus, preprečio se i time onemogućio kretanje ostalim vozilima.

I Ulica kneza Miloša je potpuno blokirana, kolona vozila proteže od Londona čak do Gazele.

Foto: Pink.rs

U tom delu grada formirala se kilometarska kolona vozila.

Ništa bolja situacija nije ni u Takovskoj ulici gde automobili stoje u kolonama. Gužve ima i na Vidikovcu i Banjici.

Javni prevoz u Beogradu je otežan zbog snega, a neke autobuske linije koje saobraćaju ka periferiji su skraćene, dok u tramvajskom i trolejbuskom prevozu nema većih problema.

Osim glavnih saobraćajnica, problematične su i manje ulice, kojima takođe ide gradski prevoz, a gde se sneg zadržžava na kolovozu.

Na Ibarskoj magistrali kolovoz je potpuno pokriven snegom, a kod Lipovice jedan automobil izleteo je sa kolovoza u obližnji jarak.

#kolaps

'