AKTUELNO

Iskoristite dan i toplije vreme, a uveče budite pored malih ekrana.

Prognoza

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će temperature napokon biti u plusu. Beograd će biti najtopliji sa maksimalnom temperaturom do dva stepena, ali i u ostatku zemlje će biti sunčano i bez padavina.

Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: Pixabay.com

Dinar miruje prema evru, pa i danas treba da izdvojite 123,9551 dinar za jedan evro, dok je dolar nešto niži i iznosi 115,8134 dinara.

Stanje na putevima

Foto: Pink.rs

Građani, obratite pažnju na poledicu, pa ako planirate da krećete na put iskoristite najtopliji deo dana od 10 do 16 sati. Takođe, velike probleme predstavljaju i česti odroni, pa budite opreyni u saobr'aju. S obzirom da je subota, na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja, ali se danas očekuje pojačan intenyitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima, autoputevima i na prilazima turističkim centrima, zbog početka raspusta za osnovce i srednjoškolce.

Ne propustite na TV Pink

Foto: Pink.rs

Večeras od 21 sat obavezno budite kod kuće jer tada počinje najpopularnije muzičko takmičenje u regionu - Pinkove zvezde. Pored talentovanih kandidata, pogledajte i zašto je Zorica Brunclik napustila crvenu stolicu zbog Maje Nikolić...

Događaj

Foto: Tanjug AP

Prvi zvanični razgovori dva svetska moćnika zakazana su za danas. O čemu će razgovarati Donald Tramp i Vladimir Putin pratite na najbržem portalu u Srbiji - pink.rs.

Dešavanja

Foto: Andrej Nihil

Etnografski muzej nudi vam šarenolik izbor kineskih filmova sve do 3. februara, pa je to svakako jedno od mesta koje možete posetiti u večernjim satima. Takođe, možete otići i u Jugoslovensku kinoteku, gde su u toku 4. Dani igre, koji traju do 29. januara.

#Vreme

'