AKTUELNO

Iskoristite dan i toplije vreme, a uveče budite pored malih ekrana.

Prognoza

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će temperatura i danas biti u plusu. U Beogradu tokom jutra magla, a u toku dana duži sunčani intervali. Najviša dnevna temperatura 5 stepeni.

Kurs Narodne Banke Srbije

Foto: undefined

Dinar miruje prema evru, pa i danas treba da izdvojite 123,9551 dinar za jedan evro, dok je dolar nešto niži i iznosi 115,8134 dinara.

Stanje na putevima

Foto: Beta

Vozačima se na putevima u Srbiji, zbog moguće poledice, savetuje oprezna vožnja, posebno nа mostovimа, nаdvožnjаcimа, podvožnjаcima i tunelima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zаostаlog snegа imа i u višim predelimа Vаljevа, Sjenice, Ivаnjice, Novog Pаzаrа i Tutinа pri čemu je nа snаzi zаbrаnа sаobrаćаjа kаmionimа sа prikolicom i šleperimа.

Ne propustite na TV Pink

Foto: Printscreen

Večeras od 21 sat obavezno pogledajte emisiju TV Debata koja se emituje na Televiziji Pink. Autor i voditelj emisije je novinar Predrag Sarapa, a sa mnogobrojnim gostima razgovaraće o predsedničkim izborima, napredovanju Srbije ka EU, kao i o ljudskim pravima i slobodi medija.

Događaj

Foto: Tanjug

Događaj dana svakako je finale teniskog Gren slem turnira u Australiji. Nakon osam godina sastaju se Rodžer Federer i Rafael Nadal. Meč možete pratiti uživo na portalu Pink.rs.

Dešavanja

Foto: Tanjug

"Muzika – most prijateljstva među narodima (Beograd – Jerusalim)" naziv je gala koncerta u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, koji će biti održan danas. Povodom obeležavanja Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, vredan muzički događaj beogradskoj publici daruje Josef Žamboki, ljubitelj umetnosti, poznati inženjer iz Tel Aviva, što nije slučajno.

N. Petričević

#Pink.rs

#Pregled

#Televizija Pink

'