AKTUELNO

Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2019", koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva odrane Republike Srbije, okupiće od 25. do 28. juna na Beogradskom sajmu 128 izlagača.

Na površini od 26.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, predstavlja se 96 izlagača iz Srbije i 32 iz inostranstva.

Zemlje učesnice su Francuska, Austrija, Švajcarska, Finska, Švedska, Nemačka, Italija, SAD, Danska, Velika Britanija, Bosna i Hercegovina i Republika Srpska, Slovenija, Hrvatska, Češka Republika, Belorusija, Slovačka i Srbija, kao i brojne visoke strane delegacije.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Manifestacija, koja se održava svake neparne godine, prilika je za predstavljanje vojne industrije, uspostavljanje novih i obnavljanje postojećih kontakata i saradnje, kao i pozicioniranje na značajnom, vrednom i dinamičnom tržištu Jugoistočne Evrope, navodi se u saopštenju Beogradskoj sajma, koji je izvršni organizator ove izložbe.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Suorganizator je preduzeće Jugoimport - SDPR.

Pored poslovnog, "Partner 2019" će imati i promotivni karakter - medijima i zainteresovanoj publici biće predstavljeni najsavremeniji primerci naoružanja i vojne opreme.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Sajam će od 25. do 27. juna biti otvoren od 10 do 17 sati samo za poslovne posetioce, a u petak, 28. juna, će biti otvoren i za građanstvo u vremenu od 10 do 19 sati.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Cena ulaznice je 350 dinara, grupna ulaznica košta 200 dinara, a cena parkinga je 150 dinara po satu parkiranja.

#Vojska

#sajam

'