AKTUELNO

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je za danas početak manifestacije Dani fudbala na Trgu Republike, koja je namenjana pre svega deci, ali i navijačima Crvene zvezde i Partizana.

Dok crveno-beli i crno-beli budu igrali utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope, utorkom, sredom i četvrtkom na Trgu Republike biće organizovani različiti sportski i zabavni programi namenjeni najmlađima.

- Ideja je da u nedelji kada Zvezda i Partizan igraju svoja evropska takmičenja radimo na popularizaciji fudbala, da skrenemo najmlađima pažnju zašto je važno bavljenje sportom, ali i da ih naučimo fer-pleju – naveo je Nikodijević za Pink.

Prema njegovim rečima, decu treba naučiti i da je važno da kada igramo van granica naše zemlje navijamo i za jedan i za drugi klub jer samo uspeh i Zvezde i Partizana može doneti nešto našem fudbalu u celini.

Nikodijević je naveo da će na Trgu Republike na velikom video – bimu biti organizovani i direktni prenosi utkamica Zvezde i Partizana.

Manifestaciju organizuju Grad Beograd i Fudbalski savez Srbije u saradnji sa Zvezdom i Partizanom.

- Neka pobede i Zvezda i Partizan i da nam se desi da vrlo brzo imamo dva kluba u Ligi šampiona. Naš posao je da ovakvim manifestacijama naučimo decu fer-pleju i lepoti sporta, kao i da su pobede i porazi deo sporta – rekao je Nikodijević.

#Nikola Nikodijević

'