AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

VAŠ DOKTOR biće kardiolog dr Nebojša Tasić sa kojim će Dea i Sarapa pričati o prevenciji moždanog udara.

ŠTA SVE PIŠU štampani mediji komentarisaće za vas novinar Zoran Ostojić i nekadašnji pripadnik Kontra-obaveštajne službe, Božidar Boža Spasić.

U CENTRU PAŽNJE biće zahtev BiH za reviziju tužbe za genocid protiv Srbije, novi dokazi protiv Ramuša Haradinaja koje je Srbija dostavila Francuskoj, ali i novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici. O ovim temama voditelji će pričati sa ministarkom pravde, Nelom Kuburović.

O makedonskom scenariju i mešanju stranih zvaničnika u unutrašnju politiku ove zemlje, o bezbednosti u našoj državi, raspisanim predsednisčkim izborima, ali i odnosima sa BiH i mogućim sukobima na Balkanu, Dea i Sarapa razgovaraće sa specijalnim gostom, ministrom unutrašnjih poslova, Nebojšom Stefanovićem.

NA SPORTSKOM TERENU gost Jutarnjeg programa biće ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, koji će kometarisati dosadašnje rezultate, ali i samu organizaciju EVROPSKOG ATLETSKOG PRVENSTVA koje se održava u Kombank Areni u Beogradu

CRNO-BELA hronika rezervisana je za autora emisije "CRNA HRONIKA" Mladena Mijatovića i najvažnije vesti koje su obeležile nedelju za nama.

KROZ SRBIJU vasJutarnji program vas vodi na Srebrno jezero i poklanja vam knjige Vulkan i Prometej izdavaštva

U MUZIČKIM NOTAMA Deini i Sarapini gosti biće nekoliko učesnika ovogodišnjeg muzičkog takmičenja PINKOVE ZVEZDE, ali i mlada pevačica Rina koja je za pesmu "Boli glava" snimila veoma interesantan spot.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'