AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U Jutarnjem programu televizije Pink sa Deom i Sarapom, vaš doktor biće internista Aleksandar Antović, sa kojom pričamo o tome koje sve vrste prenatalnih testova postoje.

Gost Jutarnjeg programa biće i doktor prirodne medicine, Alen Azarić, sa kojim dolazi i jedan od njegovih pacijenata.

Otkrijte šta sve pišu u štampanim medijima, a vesti iz zemlje i sveta komenatrisaće komentarisaće Aleksandra Joksimović, predsednica Centra za spoljnu politiku i Žarko Rakić, v.d. glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista “Politika”.

Kakve su zapravo letelice i borbeni avioni Mig 29, objasniće Čedomir Kostić, oficir vazduhoplovno-tehničke službe Vojske Srbije.

Tema jutra biće Izveštaj o sprovođenju Akcionog plana za Pregovaračko poglavlje 23 koji je predstavljen juče, ali i planovi Ministarstva pravde za 2017. godinu. Gošća Jutra biće ministarka Nela Kuburović.

Na „Sportskom terenu“ biće članovi beogradskog Košakaškog kluba „Radnički“, a u okviru rubrike „Naša branša“ pričaće se povodom 23 godine od postojanja Pink radija.

Ovog jutra „Kroz Srbiju“ upozaćete Kragujevac i imaćete priliku da dobijete knjige Vulkan i Prometej izdavaštva.

Reporterka Julija Bakić reći će kako su engleska tradicija i kultura prikazani kroz novogodišnji bazar knjiga i porcelana, šta sve možete da očekuje na novogodišnjem vašaru, a besplatne karte moći ćete da dobijete preko Jutarnjeg programa. Takođe, upoznaćete i bajkere kao Deda Mrazove koji će obradovati decu u Domu u Sremčici.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'