AKTUELNO

Prvi kontigent humanitarne pomoći, u organizaciji “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu”, upućen je u Prijepolje, saznaje pink.rs.

Pomoć je namenjena socijalno najugroženijim stanovnicima tog grada i lokalnoj bolnici.

Pomoć je sakupljena zahvaljući članovima "Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” koji su donirali sredstva za više od 200 paketa sa osnovnim životnim namirnicama. 

Foto: Pink.rs

Za Heroje - lekare, medicinske seste i tehničare u bolnici obezbeđene su zaštitne maske, viziri, kombinezoni, rukavice, pidžame i dezinfekciona sredstva, kažu za pink.rs u “Udruženju Prijepoljaca u Beogradu”.

Foto: Pink.rs

Iz volonterskog centra stacioniranog u hotelu “Mileševa” u Prijepolju, pomoć će biti distribuirana onima kojima je najpotrebnija.

Foto: Pink.rs

Volonterski centar “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” će funkcionisati dok ne prođe vanredno stanje i dok bude postojala potreba da se pomogne najugroženijim ljudima u Prijepolju.

Foto: Pink.rs

Udruženje je pozivalo sve ljude dobre volje da donacijom, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu rad Volonterskog centra “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu”. Iz Udruženja poručuju svima da ostanu kod kuće.

#Beograd

#Donacija

#Prijepolje

'