AKTUELNO

Nakon jučerašnje posete Prokuplju, “Pinkov konvoj solidarnosti” vratio se Beograd, ali nije stao sa misijom. Naime, Željko Mitrović je danas posetio beogradske bolnice i uručio im zaštitne opremu.

Vlasnik TV Pink je prvo Kliničko-bolničkom centru Bežanijskakosa uručio 300 zaštitnih vizira, s obzirom na to da zaposleni u ovoj ustanoviprijau sve one pacijente koji imaju neke poteškoće, a nemaju koronavirus.

- Hvala Željko, ovo je jedan divan gest, a Vi ste bili uvek tu da pomognete – rekla je Marija ispred KBC Bežanijska kosa.

Ortopedija na Banjici postala je pre nedelju dana Covid bolnica , a sada su od Željka Mitrovića dobili 400 zaštitnih vizira.

Nakon Ortopedije na Banjici, “Pinkov konvoj solidarnosti” posetio je i Kliničko-bolnički centar Dedinje, gde je uručio 300 zaštitnih vizira.

Foto: Tv Pink

Podsetimo, prethodnih dana vlasnik TV Pink uručio je na 1000 zaštitnih vizira medijskim kućama, Komunalnoj policiji, beogradskim bolnicama, trgovinskim lancima, kao i mediciinskim ustanovama širom Srbije.

Željko je zaštitne vizire pored beogradskih bolnica uručio i zdravstvenim centrima u centralnoj, istočnoj, južnoj, zapadnoj i severnoj Srbiji, kao i u Mačvanskom okrugu.

Foto: Tv Pink

Željko je takođe uručio zaštitne vizire radnicima Hitne pomoći i zaposlenima u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, kao i čuvarima u Zabeli.

#Pinkov konvoj solidarnosti

#bolnice

#viziri

#Željko Mitrović

<
'