AKTUELNO

Vlasnik “Pink International Company” Željko Mitrović je već danima posvećen humanitarnom radu – u ovim teškim vremenima kada se Srbija suočava sa epidemijom koronavirusa, on je dao svoj doprinos.

Željko je u okviru akcije “Pinkov konvoj solidarnosti”, zaštitne vizire uručio medicinskim ustanovama širom Srbije, Komunalnoj policiji, medijskim kućama, trgovinskim lancima, policijskim jedinicama, Hitnoj pomoći, zaposlenima u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, kao i čuvarima u požarevačkom zatvoru Zabela.

Pored ovih zaštitnih mera, vlasnik Pink Media Group je preduzeo I mere koje su se ispostavile kao najznačajnije, već mesec dana ozonira zgradu TV Pink, ali I svoju krv. Metodu ozoniranja smatra najdelotvornijom u borbi sa koronavirusom, sa cim su se slozili mnogo svetski strucnjaci.  Drugi dan Uskrsa, posle humanitarnog rada, kada je zaštitnom opremom snabdeo KBC Bežanijska kosa, KBC Dedinje i Ortopediju na Banjici, Željko je rešio da pokaže dobre efekte ozoniranja na opšte zdravlje čoveka.

Naime, on se uputio u Pinkove studije u Šimanovcima, tačnije u sportsku salu u okviru kompleksa “Zadruge”, gde je na duhovit način proverio efekte ozoniranja krvi.

Pratiocima njegovog Instagram profila je poznato koliko je Željko vešt na rolerima, ali ne i da li je moguće zakucavati “trojke” na istim! On je na  košarkaškom terenu izvodio bravure na rolerima, davao trojke i vozio se na rolerima unazad.

- Morao sam ipak da isprobam efekte ove moje ozonirane krvi! – napisao je Željko uz video koji je objavio na svom Instagram profilu

Video za samo neokoliko sati ima vise od 70.000 pregleda, a Željkovi pratioci su oduševljeni njegovim umećem, što su pokazali sa skoro 400  komenatara.

Očigledno je da su efekti ozoniranja krvi više nego sjajni, a ostaje nam da vidimo kakva pozitivna dejstva još ima ova procedura, kada se nastavi njegova akcija “Pinkov konvoj solidarnosti”!

#Željko Mitrović

<
'