AKTUELNO

Ukoliko želite da na račun dobijete državnu pomoć u visini od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti imate još 4 dana da se prijavite - onlajn ili telefonom!

Krajni rok za prijavu je petak 5. jun, a dosad se za 100 evra prijavilo više od četiri miliona građana Srbije. 

Najednostavnije je prijaviti se onlajn - na ovoj veb adresi idp.trezor.gov.rs a evo kako da to učinite u dva-tri koraka. Prema najavama, ko se bude prijavio poslednjeg dana - 5. juna, novac će mu biti uplaćen na račun već do 7. juna

Onima koji se budu prijavili poslednjeg dana novac će biti isplaćen do 7. juna.

Foto: Burst

Ako se niste prijavili, evo uputstva!

Mnogi građani su bili zbunjeni, posebno oni koji su se prijavili prvog dana, a pare su im na račun legle mnogo kasnije nego onima koji su se prijavili posle njih. Postoji objašnjenje i za to - isplata se ne vrši po redosledu prijavljivanja već od toga u kojoj banci je prijavljen račun.

I na kraju, važno za one koji nemaju tekući račun ni u jednoj banci - poput studenata, đaka... Ukoliko građanin nema tekući ni u jednoj banci, potrebno je da se pri prijavljivanju izjasni u kojoj banci želi da mu se otvori namenski račun isključivo za ovu uplatu. Čim novac bude podignut, račun se automatski zauvek gasi bez dinara troška. 

#100 evra

#pomoć države

#prijava

'