AKTUELNO

Dragan Marković Palma na motoru obilazi jagodinska sela. Marković je danas obišao Kočino Selo.

„Svake nedelje obilazim neko selo na teritoriji grada Jagodine i tako od 1. jula do 30. septembra. Danas smo obišli Kočino Selo. Kočino Selo ima i gas i vodu, radimo projekat za kanalizaciju. Kočino Selo je i nova turistička destinacija grada Jagodine, u kome smo napravili istorijsko – turistički centar „Kočin hrast“", naveo je Marković.

Zašto obilazim građane na motoru. Zato što hoću da imam direktan kontakt sa građanima i ne želim da im se obraćam preko televizije. Hoću da ih pogledam u oči i da ih pitam da li imaju neki problem, oni lično i njihove porodice i da li ima neki problem u selu u kojem žive. Inače na celoj teritoriji grada Jagodine je besplatan autobuski prevoz, koji plaćamo iz budžeta grada zahvaljujući štednji.

Kako je dodao, članovi gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice, kao i ni članovi Nadzornih odbora, nemamo komunalnu policiju, nema kafanskih računa, nema roming računa, gradskim automobilima se ne voze političari već građani, koji imaju uput za neku od klinika u Beogradu Kragujevcu ili Nišu.

- Mi političari štedimo da bi se građani vozili besplatno i uživali druge koristi od svog grada. Grad koji ima veliki broj fabrika, industrijsku proizvodnju, tri industrijske zone, grad u kojem je razvijen turizam, taj grad ima dobru budućnost. Ajte nešto sami da uradimo po gradovima i da kažemo „evo mi smo to sami uradili“, jer naša država nam je stvorila veoma dobre uslove da izgrađujemo gradove i opštine po Srbiji - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je na motoru, sa narodnim poslanikom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem i načelnikom Pomoravskog okruga, Goranom Milosavljevićem danas obišao Kočino Selo.

Video: Privatna arhiva

#Dragan Marković Palma