AKTUELNO

Kako vreme odmiče, mnogi sve više shvataju značaj dodatnog obrazovanja. Ne samo za ličnu satisfakciju, jer je poznato da se čovek uvek oseća bolje kada ulaže u sebe, nego i za pronalaženje bolje poslovne prilike.

Sada je već javna tajna da se od mnogih kandidata prilikom apliciranja za određeno radno mesto zahtevaju i dodatne veštine. A jedna od onih, koja je često među najtraženijima podrazumeva i određeni nivo znanja makar jednog stranog jezika. Iako se to u većini slučajeva odnosi na engleski jezik, često se događa da kompanija iznese zahtev i za poznavanjem nekog drugog stranog jezika. Sve u zavisnosti od toga sa kojim zemljama posluje i o kom radnom mestu je reč. 

Zato već danas odlučite da učinite nešto za sebe. Pored toga što ćete se sigurno osećati bolje, znaćete i da vam to omogućuje pronalaženje boljeg zaposlenja u perspektivi. 

I niko ne kaže da je jednostavno, posebno ako godinama unazad niste pohađali neku dodatnu edukaciju. Ali Akademija Oxford i njen stručni tim je garant da će kursvi engleskog i nemačkog jezika odigrati značajnu ulogu u životu svakog polaznika. 

Uz to što će imati priliku da nastavu prate prema pravilima trenutno aktuelnog standarda, takozvanog CEFR – a (The Common European Framework for languages) ili Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, svim polaznicima će u skladu sa propisima biti izdat i sertifikat o pohađanju, nakon završenog kursa na odabranom nivou. Sve to znači da će oni imati dodatni dokaz o poznavanju engleskog ili nemačkog jezika, koji mogu upisati i u svoj radni dosije, u skladu sa pravilima koja važe u nadležnoj ispostavi Nacionalne službe za zapošljavanje. 

A ako ste mislili da je to sve što Škola stranih jezika Akademije Oxford, koja posluje na više od 40 lokacija u našoj zemlji, nudi u ovom momentu, najbolje je odmah da vas razuverimo. Jer svaki pojedinac, koga zanimaju kursevi engleskog i nemačkog jezika u ovoj školi, dobija i neverovatnu priliku. Nakon što ispoštuje sva pravila u vezi sa plaćanjem, može da izabere ili jedan od 10 dostupnih gratis kraćih online kurseva ili da odabere jedan od popusta, koji su u ovom trenutku dostupni. 

Na taj način će svaki pojedinac imati priliku ne samo da savlada ili unapredi znanja engleskog, odnosno nemačkog jezika, nego i da se upozna sa veštinom kreativnog pisanja, brzog čitanja ili poslovne komunikacije, te da pravilno upravlja mapama uma ili da piše za web, odnosno blog. Sem toga, kraći online gratis kursevi nude polaznicima mogućnost i da se upoznaju sa tehnikama pamćenja, veštinom pravilnog upravljanja vremenom i organizacijom učenja, ali i sa drugim temama koje pored toga što su interesantne, mogu i te kako da koriste polaznicima u budućem životu i radu. 

Pokrenite se već dana i upišite kurs engleskog ili nemačkog jezika, kako biste iskoristili ovu neverovatnu priliku!