AKTUELNO

Ksenija Vučić, istaknuta novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula je 29. januara u 56. godini, a sahranjena je juče na Novom groblju.

Od Ksenije Vučić putem čitulja se oprostila njena majka Nada.

Juče, 31. januara zauvek sam se oprostila od moje jedine sreće, mog deteta. Otišla je iznenada, ostavila sve u velikoj tuzi i neverici. Šaljem joj bezgraničnu ljubav – stoji u čitulji koju potpisuje Ksenijina majka Nada.

Foto: Večernje Novosti

Podsetimo, Ksenija je bila srpska novinarka i bivša supruga predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sa kojim ima dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ na televiziji "Pink 3" (današnje TV Vesti) Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska reč", radiju "Fokus" i televiziji „Studio B“. Radila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog (Никола Груевски) i drugih.

Foto: TV Vesti

Poslednja emisija Ksenije Vučić "Pravac" emitovana je u sredu 26. januara na TV Vesti, dok je njeno poslednje gostovanje bilo u ponedeljak 24. januara u "Otvorenom studiju sa Nemanjom Velikićem" na TV Vesti.