AKTUELNO

Hitna pomoć je noćas zabeležila 109 intervencija, od kojih je 25 njih bilo izvedeno na javnom mestu.

U toku noći u Beogradu dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima niko nije bio teže povređen a, začuđujuće za početak radne nedelje, bilo je osoba u alkoholisanom stanju koje su tražile pomoć, rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 20:08 u Zemunu na uglu Karađorđevog trga i 22. Oktobra, lakše povrede je zadobila ženska osoba od oko 63 godine koja je nakon toga prevezena u KBC Zemun.

U ulici Vojvode Stepe u 19:29, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je lakše povređen muškarac starosti oko 40. On je prevezen na VMA.

U nezgodi do koje je došlo u 20:16 na Zvezdari, na uglu Jablaničke ulice i Kosmajske, povređene su tri muške osobe starosti od 39. 44 i 18 godina koje su zbrinute na licu mesta.

Foto: Beta

Lakše povrede glave zadobio je i muškarac od oko 26 godina u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 02:06 u Resniku u Podunavskoj ulici. On je prevezen u Urgentni centar.

U toku noći su se od hroničnih bolesnika javljali srčani bolesnici, astmatičari i osobe u alkoholisanom stanju. Hitna pomoć je noćas zabeležila 109 intervencija, od kojih je 25 njih bilo izvedeno na javnom mestu.

Juče u toku dana Hitna pomoć je intervenisala 105 puta od kojih 34 na javnom mestu, sa četiri saobraćajne nezgode od kojih jedna sa višestrukim teškim povredama.

To se dogodilo juče u 18:30 iz pravca Mosta na Adi ka Tošinom Bunaru, a teško je povređena devojka od oko 20 godina koja je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.

Pink.rs

#Hitna pomoć

#Saobraćajna nesreća

'