AKTUELNO

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je saučešće prededniku Nacionalne skupštine Narodne vlasti Kube Huanu Estebanu Laso Hernandesu, povodom gubitka ljudskih života u nevremenu koje je izazvao uragan Irma.

-Sa iskrenom i dubokom tugom primili smo tragične vesti o izgubljenim ljudskim životima i ogromnoj materijalnoj šteti, u razaranju koje je prouzrokovao uragan koji je pogodio Vašu zemlju. Dozvolite mi da Vama, poslanicima Nacionalne skupštine i čitavom prijateljskom narodu Kube u ime Narodne skupštine Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze iskrenog saučešća i solidarnosti povodom ove prirodne katastrofe.

Ameri guraju transformaciju Kosovskih snaga bezbednosti u oružane snage!

Reči ohrabrenja u ovim teškim i mračnim trenucima je teško naći, ali sam uverena da ćete imati snage da pružite podršku onima koji su izgubili svoje najmilije, pomognete ugroženima i obnovite ono što je porušeno.

Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najdubljeg saučešća, kao i želju za što brži oporavak povređenima - navodi se u telegramu saučešća Gojković, a saopšteno je iz parlamenta.

#Kuba

#Maja Gojković

#Saučešće

'