AKTUELNO

Fondacija ''Humana srca'' nastala je u aprilu mesecu 2022. godine u Beogradu, sa ciljem da pomogne deci i mladima u slabije razvijenim područjima.

Danijela Vasilijević, osnivač ove fondacije rekla je za Pink da je njihov rad fokusiran na mlade i decu u seoskim sredinama i lokalnim samoupravama.

Ona je najavila i početak realizacije njihovog prvog projekta "Poželi želju" koji će biti realizovan u tri opštine: Blace, Bela Crkva i Varvarin.

- Projekat se odnosi na mlade, imamo specijalizovanu kućicu želja gde će sva deca moći da ubace svoje novogodišnje želje - kaže Danijela i dodaje da su već počeli akciju u Blacu za decu od prvog do četvrtog razreda.

Deca u blacu su predivna, kaže Danijela i dodaje da su je deca pitala da li Deda Mraz može da dođe malo ranije.

Kako kaže odlučili su da iznenade te mališane i već krajem septembra odu u blace da ima ispune želje, dok će ostaloj deci koja ubace svoje želje u kućicu želje biti ispunjene u decembru.

Svoje gostovanje u emisiji Novo jutro Danijela je iskoristila i da pozove kompanije i pojedince koji su u mogućnosti da se priključe Fondaciji i pomognu da se što više želja mališana ispuni.

#Danijela Vasilijević

#Fondacija Humana srca

#Novo jutro

#Poželi želju