AKTUELNO

Jedan komšija očigledno nije imao dovoljno razumevanja za mladi par ili se samo uplašio. A evo koja poruka ga je dočekala na ulaznim vratima.

Jedan Zagrepčanin se upravo susreo sa jednim takvim problemom, te je na ulazna vrata zgrade morao da zalepi krajnje iskrenu poruku nakon što mu jedan komšija u po bela dana prekinuo intimni odnos sa devojkom. On je na ovaj način želeo da zatraži malo više razumevanja od svih stanara. O čemu se radi?

"Devojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i juče nam je poslepodne tokom intimnog odnosa jedan komšija kucao na vrata. Pitao je šta se događa i da li je sve u redu. I to u pola bela dana", započeo je on svoju poruku koja je ubrzo osvanula na Fejsbuku.

"Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo videli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo. Ako ja vama ne kucam na vrata zbog vaše iritantne dece koja urliču i skaču po stanu celi dan, ili kad ostavite psa koji laje i cvili dok ste vi na poslu, onda vi ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi, pogotovo što nije u sred noći kada se decibeli računaju", napisao je za kraj.

Autor: