AKTUELNO

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, još jednom je pokazao kolika je kukavica, jer se nije pojavio na poligrafskom ispitivanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Naime, poligrafsko ispitivanje bilo je zakazano za četvrtak u 12 sati. Tada je vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović puna dva sata čekao Ilića na ugovorenom poligrafskom ispitivanju, a on se nije ni javio, ni pojavio.

Evo kojih se pitanja Ilić uplašio:

1. Da li je uzimao keš od klijenata i da li je to prijavljivao i da li je tako utajio porez?

2. Da li je prijavio novac koji je dobijao od Jutjuba i da li je plaćao porez na dohodak građana?

3. Da li je imao seksualne odnose sa više maloletnih lica?

4. Da li su klipovi sa uzimanjem kokaina bili deo dogovora sa kriminalnim klanom o afirmaciji i širenju tržišta u populaciji od 18 godina?

5. Da li je doprineo tragičnoj smrti Kike Đukić?

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Jovanović, novinar, smatra da je vreme da Ilić sebi kaže da je vreme da povuče ručnu i da ne uvlači druge ljude u svoj brlog.

- Ako me uvučeš u sopstveni brlog, bićeš izujedan u njemu. Ti ćeš da nadrljaš. Ne guraj me u tvoju septičku jamu, jer sam ja neko ko u njoj mnogo bolje pliva, ali sam iz nje odavno izašao - poručio je Jovanović Iliću.

Kako dodaje, istinu će da govori po cenu života, kakva god da je i kome god će se dopasti ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

- O njemu ne mislim ništa loše, nisam mislio, ni sada ne mislim, ali mislim da mu nije kasno da stane i da proba da tu snagu i energiju koju ima iskoristi tako što će da kaže "Ma, pusti Željka"... Stani... Odgovoran si, zemljače za mnoge štošta, za mnoge stvari - izjavio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, Ilić je odgovoran za mnoge stvari koje neće izaći u etar.

Što se tiče poligrafa Jovanović kaže da su pitanja krajnje jednostavna.

- U ovom slučaju, Željko je njega pozvao, on je prihvatio... Mislim da je poligraf kontrolna stvar... Narod mu veruje - rekao je Jovanović.

Kako kaže, uglavnom je sud javnosti važniji od mnogo čega.

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Internet

#Internet nasilje

#Jutjub

#internet nasilje baka prase