AKTUELNO

U osam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile noćas i sinoć u Beogradu povredjeno je 13 osoba, medju kojima i jedna teže, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla jutros da je u saobraćajnoj nesreći u Ulici Andjelka Čelebonovića u Dobanovcima teže povređen pešak (70) i da je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, u saobraćajnoj nezgodi na Smederevskom putu oko 22 časa povredjene su dve osobe, a nakon toga je došlo do tuče u kojoj su učestvovale još dve osobe.

- Ukupno su povređene četiri osobe - kazala je Macura. Ona je rekla da je u saobraćajnoj nesreći  desetak minuta posle ponoći na Zrenjaninskom putu povredjen muškarac (40) koji je prebačen u Urgentni centar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Vladimira Teodorovića i Vojislava Ilića, povredjen je mladić (18), dok je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21.07, u Ugrinovcima u naselju Busije povređen muškarac (22) - navela je Macura.

Ona je rekla i da su dve devojčice povredjene na Dobanovačkom putu, iza Ktirora.

- U 20.34 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povredjene dve devojčice od 12 i 13 godina, koje su zbrinute u Urgentnom centru - kazala je Macura.

Ona je dodala i da je oko 20.30 u saobraćajnoj nezgodi u Maksinom sokaku u naselju Bečmen (Surčin) povredjen pešak (72) i da su u udesu oko 19.25 na uglu ulica Ljubice Leković i Severni bulevar povredjene dve osobe.

- Hitna pomoć imala je ukupno 114 intervencija od kojih je 24 bilo na javnom mestu - kazala je Macura. Ona je navela da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom.

#Hitna pomoć

'