AKTUELNO

Devojka iz Srbije opisala je svoje nesvakidašnje crkveno venčanje i digla buru na društvenim mrežama.

- Hajlajt moje svadbe je zapravo bilo crkveno venčanje gde se desilo sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi. Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo i samim tim mi cimnula glavu unazad toliko jako da umalo nisam pala kao pokošena. Onda se pop mučio da mi namesti krunu i na kraju ju je namestio ukrivo kao da sam retardirana. Onda mi je kuma kolabirala iza mene i još se na to pop drao na goste koji su prišli da pomognu jer zaboga prekidaju svadbu, a meni nije dao da joj priđem - navodi devojka.

Dodaje da ni tu mukama na venčanju nije bio kraj.

- Posle toga mi je i svekrva isto kolabirala, ali je pop nastavio nonšalantno kao da se ništa ne dešava. I na kraju je pop držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva. Minuti su bili u pitanju - dodala je devojka.


Njena ispovest je nasmejala mnoge.

- Kod nas kum zamenio burme pa sam usred ceremonije napala muža kako da je on kriv. Istripovala da ćemo se razvesti ako ne stavimo prave burme tu odmah u crkvi. Posle bezbroj udaranja laktom i šutiranja vratio mi je moju burmu - napisala je jedna korisnica.

- Nama je pop posle venčanja rekao da čestitamo jedno drugom, a ja ženu izljubio tri puta u obraz... Ko da mi je kum... Sve zabeleženo kamerom. Posle smo se poljubili kako dolikuje za slikanje - iskren je jedan korisnik.

Autor: