AKTUELNO

Srbija u Kataru ne igra samo fudbal. Jedna naša kompanija vodi dugoročnu stratešku bitku za zahtevno tržište ove prebogate države. I pobeđuje! Na mnogim mestima u Kataru, u prodavnicama, supermarketima, hotelima i restoranima može se kupiti VODAVODA, što naši navijači svakodnevno primećuju I pozdravljaju.

Foto: Promo/voda voda

Katar I još pet zemalja Zaliva, su prepoznali izvrsnost VODAVODE koja je i zvanično sertifikovana kao jedna od najkvalitetnijih arteških voda na svetu.

Foto: Promo/voda voda

Zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije definitivno je osvojila Katar, ali je da bi se zahvalila partnerima, zaposlenima I lojalnim kupcima koji su osvojili nagradno putovanje tokom letošnje nagradne igre organizovala je odlazak osamdesetočlanog navijačkog tima pod sloganom SRCE NACIJE U DRESU REPREZENTACIJE. Malo je reći da je ova najveća organizovana navijačka grupa svim srcem navijala i davala zdušnu podršku kako pre početka meča na ulicama Dohe ali i sa tribina tokom prvog meča Srbije, a deo menadžmenta sa predstavnicima lokalnih distributera i tokom meča sa Kamerunom.

Foto: Promo/voda voda

“Želeli smo svima onima koji posebno doprinose ostvarenju vizije ili uspeha naše vode da omogućimo da dožive Svetsko prvenstvo, koje je jedno od najvažnijih planetarnih događaja ovog tipa. Taj momenat dočeka sa našom vodom i narodnim nošnjama koji se svima dopao je detalj kojim smo hteli da pokažemo da smo mi domaćini ne samo u Beogradu, našoj Srbiji, već i ovde u dalekom Kataru. To je privilegija koju se trudimo da opravdamo i pokažemo da iz Srbije dolaze vrhunski proizvodi, da imamo šta da pokažemo i čime da se ponosimo", istakao je Vojin Đorđević, kreator I osnivač brenda VODAVODA.

Autor: