AKTUELNO

Oglasio se otac dečaka N.Ž. (17) koji je pokušao da izvrši samoubistvo u subotu.

Dečak N.Ž. (17) koji je izmakao stolicu svojoj profesorki u školi u Trsteniku, u subotu je pokušao da izvrši samoubistvo. Njegov otac Vladan se sada oglasio za beogradske medije i otkrio u kojem stanju se trenutno nalazi njegov sin.

Kako kaže Vladan, iz bolnice nisu želeli da mu kažu kako se oseća njegov sin, ali je njegova pravnica dobila informaciju da je dečak dobro i da će preživeti.

"Moja pravnica je zvala bolnicu u Nišu i rekli su da će dete da preživi i od tada sam se i ja malo smirio", rekao je Vladan.

On je istakao da mu je u ovom trenutku najvažnije da mu sin bude dobro i da ga puste iz bolnice. Otkrio je da mu je sin imao psihičkih problema i da se lečio pre, kao i u trenutku incidenta.

"Imao je psihičke probleme od smrti majke i lečio se. Nikada nije pravio ništa do sada. Bio je vrlo dobar đak u školi. U problematičnom trenutku se dete lečilo, kao i pre toga. Pre odluke i isključenju iz škole doneo sam medicinsku dokumentaciju da se dete leči i da ne pravi nove nagle poteze", rekao je Vladan.

Autor: