AKTUELNO

U Srbiji će danas u većini krajeva, osim Timočke Krajine, biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, povremeno jak jugoistočni vetar u košavskom području, a u južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Tokom noći, prvo u zapadnim i jugozapadnim, a zatim i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom.

Jutarnja temperatura biće od nule do osam, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

Tokom noći se prvo u zapadnim i jugozapadnim, a zatim i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje mestimično sa kišom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura će biti oko osam, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Narednih dana će biti oblačno i hladnije. U sredu i četvrtak biće pretežno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. U petak i subotu biće pretežno sunčano. U nedelju i početkom naredne sedmice će biti oblačno i hladnije, u višim planinama sa snegom.

Biometeorološka prognoza za utorak, 7. novembar, 2017.

Negativna biometeorološka situacija usloviće tegobe kod svih hroničnih bolesnika, a poseban oprez se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim oboljenjima, kao i asmatičarima. Od reakcija su moguće slaba koncentracija i pospanost.

Foto: RHMZ

#Prognoza

#Vreme

'