AKTUELNO

Sutra će, posle višemesečne rekonstrukcije, ponovo za vozila biti otvorene tri važne centralne saobraćajnice: Ruzveltova ulica, Trg Slavija i Bulevar oslobođenja, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

- Ruzveltova, Trg Slavija i Bulevar oslobođenja od sutra će biti prohodne za saobraćaj. Javni prevoz i automobili moći će njima da saobraćaju od ranih jutarnjih sati, što je najznačajnije za građane, rekao je Vesić za televiziju O2.

Gradska vlast je najavila da će sutra u podne grupa gradskih i opštinskih zvaničnika i novinara tokom vožnje tramvajem razgledati te rekonstruisane ulice i trg.

Na Slaviji će sutra već u 7.00 ujutro biti uključena "Muzička fontana", saopštilo je Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija".

Fontatna će u zimskom režimu raditi od 9.00 do 22.00 sata, a muzika će se uz svetlosne efekte emitovati svakodnevno od 19.00 do 22.00 sata.

Zbog zimskog vetra će mlazevi vode dostizati visinu do dva metra, a fontana će raditi i na niskim temperaturama jer fontana ima grejače vode.

Fontana od 800 kvadratnih metara ima 350 mlaznica i 400 reflektora.

#Fontana

#Saobraćaj

#Trg Slavija

'