AKTUELNO

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće atraktivnu ponudu za predstojeće ljeto na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara.

Pod sloganom „Miriše more… miriše na ljeto“ na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji ljetuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila niz povoljnosti za posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji na licu mjesta rezervišu ljetnji odmor u nekom od hotela grupacije biće obezbijeđen popust od 15% kao i posebni popusti za djecu.

Kompanija će tokom trajanja Sajma dodijeliti izuzetno vrijednu nagradu – sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a za posjetioce će takođe biti pripremljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera je napravila iskorak, pa će ove godine štand kompanije zasijati u potpuno novom izdanju koje će u vizuelnom smislu istaći kompanijske vrijednosti ali i podstaći lijepe emocije koje asociraju na more, ljeto i odmor.

Autor: