AKTUELNO

Sa bilo kog mesta sa internet konekcijom, možete da prebacite svoj broj u Globaltel mrežu, rekla je za Pink, PR Globatela Maša Vujović.

Vujović je rekla da su u poslednje vreme dobili veliki broj upita za prenos broja u Globaltel mrežu.

- Kako je Globaltel mreža u prethodnoj godini bila operater sa najvećim brojem prenetih brojeva, mi smo rešili da taj postupak učinimo što jednostavnijim za korisnike - rekla je Vujović.

Kako kaže, sa bilo kog mesta sa internet konekcijom, možete da prebacite svoj broj u Globaltel mrežu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Takođe, putem broja telefona ili teleprodajnog centra 06771234 možete da uputite zahtev za prenos broja. Ono što je bitno, odlaskom na sajt Globaltel.rs za nešto malo više od jednog minuta, kroz samo par klikova, možete da dođete do vašeg broja - rekla je Vujović i dodala da tu možete da odaberete da li želite pri pejd ili post pejd broj, kao i koji paket želite.

Kako kaže, pri pejd je ono što Globatel jedinstveno nudi, a to je korišćenje i interneta i razgovora bez ugovorne obaveze.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada odaberete paket, odabraćete da li želite novi broj ili da prenesete vaš broj u Globatel mrežu - rekla je Vujović.

Kako kaže, Globatel sve oni koji budu bili najbrži nagrađuje sa još 200 GB interneta bez obzira na to koji su paket izabrali.

Autor: