AKTUELNO

Kod obale Dunava u Apatinu nastavljena je potraga za dva maloletna dečaka koja su nestala juče u poslepodnevnim časovima, a prema poslednjim informacijama ronioci su pretražili okolinu mesta nestanka.

Naime, ronioci su pretražili okolinu mesta gde su dečaci upali u Dunav i nastaviće nizvodno sonarima, pa će zaranjati tamo gde sonarom nešto primete.

Na mestu gde su sinoć nađeni bicikli okupili su se građani, prijatelji i rođaci nestalih dečaka.

Majka jednog dečaka sve vreme plače, dok je majka drugog nestalog u vozilu Hitne pomoći, jer joj nije dobro. Na licu mesta je veliki broj građana, policije i doktor.

Foto: Privatna arhiva

Kako se saznaje, nestali dečaci su u rodbinskom odnosu, majka jednog i otac drugog su brat i sestra.

Prema poslednjim informacijama, sa njima je bio i treći dečak, koji se vratio kući. On nije hteo da ostane i da sa njima rashladi noge u vodi. Pretpostavlja se da se jedan okliznuo, a drugi je pokušao da mu pomogne.

Građani potreseni

Građani su u šoku, za Kurir kažu da su u pitanju zlatni dečaci. Jedna meštanka za Kurir je ispričala da misli da su hteli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike. "Najverovatnije su sišli malo da pokvase noge, jer su skinuli patikice. Verovatno su upali u vodu obojica, strašno je ovo, mnogo je potresno", rekla je potresena meštanka.

#Apatin

#Dečaci