AKTUELNO

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine koji su navodno sa dvoje male dece nestali u Grčkoj, krenuli su na more rešeni da kad dođu na lice mesta nađu smeštaj, navodi se u informacijama do koji se može doći na društvenim mrežama.

Jedna žena, koja tvrdi da je sestra nestalog Aleksandra, napisala je u jednom od komentara na vest o nestanku, da je njen brat na sebi navodno imao sivu majicu i crne farmerice, dok je Snežana nosila zelenu majicu i haljinu.

Kako je navela, poslednji put su se javili 6. avgusta u 22.30 sa Preševa. Granicu su navodno prešli u 00.30. Drugih detalja oko toga gde su se tačno zaputili, za sad, nema. Kako se prenosi u grupama, roditelji od nedelje ne mogu da stupe u kontakt sa njima, jer su telefoni ugašeni.

Porodica vozi crnu "opel korsu" sa dvoja vrata, registracije JA 013 PZ. Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije potvrdili su za Kurir da još uvek nemaju prijavu o navodno nestaloj porodici.

"Poslednja informacija koju imam jeste da su sedmog avgusta prešli granicu sa Grčkom u 00:30 posle ponoći", rekla je Sandra Joksimović za Espreso.rs.

Aleksandar je na sebi imao sivu majicu i crne farmerice, a Snežana je na sebi imala zelenu majicu i haljinu.

Vest o nestanku se širila grupama koje su posvećene vestima iz Grčke.

Autor: