AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolicao maštu, i pokazao im delić spektakla koji će imati prilike da gledaju ove sezone u "Eliti", novom rijaliti projektu koji pretenduje da u senku baci slične TV formate svetskih TV stanica.

Idejni tvorac novog, do sada neviđenog rijaliti formata "Elita" ne krije uzbuđenje, te je ni malo skromno, otkrio da očekuje prvu nagradu na međunarodnom prestižnom takmičarskom festivalu "NATPE".

Foto: Instagram.com

Poslednje pripreme za Elitu, mog autorskog after-real projekta, ako sam ja u pravu ove godine očekujem prvu nagradu na medjunarodnom takmičarskom tv festivalu “NATPE” - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno pomeriti sve granice do sada viđenog.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, na TV Pink uskoro kreće sa emitovanjem spektakularni, dugo očekivani rijaliti šou "Elita", a pripreme na velelepnom imanju u Šimanovcima su u punom jeku!

Foto: TV PINK

Autor: D.B.

#ELITA

#Pink.rs

#TV Pink

#Zadruga

#milica mitrovic

#Željko Mitrović