AKTUELNO

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno šest osoba, među kojima i dvogodišnji dečak, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je noćas imala 111 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika javljali su najviše astmatičari, srčani i hipertoničari, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo ukupno 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu uključujući četiri saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teških povreda.

Juče je nakon što je u 16:33 sati javljeno da je u Ulici Stevana Protića 13 na čoveka pao lift, pri čemu je kod 40-godišnjeg muškarca konstatovana smrt, dok je 35-godišnji muškarac prevezen na Institut za ortopediju "Banjica".

Prema njenim rečima, na uglu Novogradske i Ugrinovačke ulice u Zemunu u 20:32 sati lakše povrede zadobili su 25-godišnja ženska osoba i dečak star dve godine, koji su potom prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu istih ulica, u 19:39 sati, takođe se dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povrede zadobila 28-godišnja ženska osoba, koja je prebačena u Urgentni centar.

U Požeškoj ulici kod pumpe u 18:58 sati lakše je povređena 20-godišnja ženska osoba, i potom prevezena u Urgentni centar.

U 20:36 sati u Višnjičkoj ulici povređene su dve osobe - 36-godišnja žena, koja je prevezena na Institut za ortopediju "Banjica", i 64-godišnji muškarac, koji je prebačen u Urgentni centar.

Pročitajte još: Prestaje sneg, ali stiže nešto JOŠ GORE

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'