AKTUELNO

Decembarski računi struju i na portalu EPS-a, najveći deo IT sistema vraćen u funkciju Portal "Uvid u račun“ ponovo je dostupan korisnicima za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje.

- Portal "Uvid u račun" ponovo je dostupan korisnicima za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Na portalu su dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine uz detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

Svi decembarski računi dostavljeni su i "Pošti Srbije" uz rok za popust za redovno plaćanje 29. januar. Građanima je za reklamacije ponovo na usluzi i kol EPS.

Napominjemo, digitalna pretnja ni u jednom trenutku nije ugrozila proces proizvodnje električne energije, niti bezbednost podataka naših kupaca. EPS preduzima opsežne mere kako bi osigurao da se ovakvi incidenti ne ponove.

Podizanje nivoa digitalne bezbednosti, kao ključnog prioriteta, zbog zahtevnih procedura, veličine i složenosti sistema uslovilo je postepeno vraćanje IKT sistema u funkciju.

Još jednom se zahvaljujemo korisnicima na strpljenju i izvinjavamo se zbog poteškoća pri korišćenju naših usluga i servisa- stoji u zvaničnom saopštenju EPS-a.