AKTUELNO

Sestre Đokić Tatjana, Katarina i Aleksandra, rođene Paraćinke odlučile su da ponude smeštaj nekom od stanara zgrade u kojoj se utorak dogodila eksplozija.

Svi stanari razorene zgrade u Ulici majora Gavrilovića 9 su evakuisani i privremno smešteni u kompleksu bazena "Prestiž" ali je Tatjana Đokić u dogovoru sa sestrama, istog dana putem društvenih mreža ponudila na raspolaganje njihov mali stan.

- Ukoliko je nekom od stanara zgrade u kojoj se dogodila eksplozija potreban smeštaj, garsonjera stoji na raspolaganju do 1. marta besplatno (uz dogovor i potrebu i duže). Stan je mali, ali za porodicu sa malom decom je dobar za privremeni smeštaj - objavila je Tatjana Đokić.

Tatjana kaže da cilj njene objave nije eksponiranje, već pomoć onima kojima je ona neophodna.

Foto: Facebook.com/Mi svi iz Paracina :-)

Živi u Austriji i ističe da joj ne prija to što je sada fokus na njoj, niti je očekivala da će njena objava imati ovakav odjek i naići na veliki broj pozitivnih komentara.

- Cilj mi je bio da ljudi čuju da postoji ta opcija, i to je to. Sve što sam imala da kažem, rekla sam već u objavi. Vaspitane smo i odgajane tako da volimo da pomažemo ljudima - kaže Tatjana koja je za kontakt osobu navela jednu od svojih sestara koja živi u Paraćinu.

Zasad se još niko nije javio, ali Tatjana apeluje da je ponuda otvorena.

Među komentarima ima i onih koji su spremni da pokrenu akciju za pomoć ljudima koji su ostali bez krova nad glavom, sledeći primer sestara Đokić.

Autor: