AKTUELNO

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora. Srbija četiri dana strepi šta se desilo sa devojčicom, a gosti Novog jutra govorili su o nelogičnostima u slučaju koji je potresa našu zemlju.

Antonela Jelić, novinar TV Pink, kaže da jeste čudno što je majka automobil parkirala iza kuće, a da je pri tom padala kiša i da je bilo blato.

- Prvo, mi ne znamo da li je vreme kada je nestanak prijavljen zaista vreme nestanka i koliko je vremena prošlo dok je ona shvatila da njenog deteta nema. Mislim da je to jedno od ključnih pitanja. Treba ispitati i interakciju roditelja, supružnika Miloša i Ivane, kao i njihov najbliži krug prijatelja i rodbine - rekla je Jelić za Novo jutro kod Jovane Jeremić na TV Pink.

Jelić je otkrila i nove informacije, odnosno da su se oglasile i komšije koje žive blizu njihovog stana u Boru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni su rekli da oni nisu bili problematična porodica, da su donedavno živeli sa roditeljima oca nestale devojčice, međutim kada je Dankina majka ostala trudna, oni su se iselili. Niko ne govori da su imali neke probleme - rekla je Jelić i dodala da je činjenica da ako je reč o otmici, ona je definitivno organizovana.

Jelić je navela da postoji i opcija da devojčica nije ni bila tu.

- Važno je da su sve Spasilačke jedinice na terenu, da rasklanjaju deponiju oko kuće, dalje ćemo videti šta se dešava - kazala je ona.

Braca Zdravković, privatni detektiv, rekao je da ako psi nisu pronašli nijedan trag devojčice, postavlja se pitanje da li je ona u momentu prijave bila na tom mestu.

- Možda je nestala na sasvim drugom mestu. Slažem se da treba proveriti i Borsko jezero, ako se ne dođe do informacije gde je dete. To što se neko privodi da bi se uzela izjava, ne znači da je kriv - naveo je Zdravković i dodao:

Što se tiče porodice supruga oni su u Boru poznati kao sportski radnici, nisu nikada bili registrovani kao problematična porodica. E, sada, šta može nekoga da navede da uradi nešto, neću da spekulišem, jer sve može da ometa istragu. Istina se krije u neposrednoj blizini nestale devojčice.

Zdravković je rekao da su komšije rekle da ne pamte da se Dankina majka ikad igrala tu, a sada je dovela svoju decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelić se nadovezala govoreći o nelogičnostima i rekla da je tog dana padala kiša i da je bilo blato.

- Zašto dolazi tamo gde niko ne može ni da prespava ni da boravi - upitala je Jelić.

Ona je otkrila i da je prema informacijama koje poseduje otac nestale Danke prošao poligraf.

- Pojavile su se informacije da i oni imaju neke različite priče, ali o tome ćemo čuti tek - kazala je Antonela.