AKTUELNO

Jedna meštanka Banjskog Polja otkrila je novi detalj u vezi sa slučajem nestanka Danke Ilić (2).

Kako je objasnila za Telegraf postoji jedno mesto koje je skoro nemoguće istražiti, pa pretpostavlja da može otežati potragu za devojčicom.

"Postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, tu je skoro nemoguće bilo šta uraditi, jer voda teče dosta brzo, a ostalo je sve pretraženo", kaže njihova sagovornica.

Kako napominje, u trenutku kada je Danka nestala nije videla nikoga ko bi mogao, kako kaže, da je otme, niti je čula bilo šta.

Video: Tanjug

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće.

Na snimku koji je policija jutros objavila vidi se kako je kuća obrasla u šiblje, a po dvorištu jedva da može da se hoda od starih uređaja, mašina...

Pas Zigi već je počeo da pretražuje teren.

Oglasio se MUP

Foto: MUP Srbije/društvene mreže

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.