AKTUELNO

Pored udesa, živote su odnele porodične svađe, komšijske nesuglasice i ljubomora.

POBIO KOMŠIJE ZBOG STAJSKOG ĐUBRIVA

Ž. R. iz sela Ratine kod Kraljeva ubio je svoje komšije iz lovačke puške, dok je jednu osobu teško ranio. Odmah posle ubistva, on je izvršio samoubistvo na lokalnom groblju. Na mestu su preminuli Z. S. (67) i M. K. (54), dok je treća osoba podlegla povredama u kraljevačkoj Opštoj bolnici. Kako mediji prenose, razlog su nerešeni komšijski odnosi.

KOLIMA U SMRT

U teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo na putu Vitanovac - Mijatovac, kod Medveđe poginuo je S.M. (21), dok je N.M. (18) zadobio teške telesne povrede. Putničko vozilo marke "KIA sorento" kojim je upravljao S.M. sletelo je sa kolovoza. On je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

PRETRČAVALA ULICU

U Novom Beogradu poginula je žena od oko 70 godina, kada ju je udario automobil dok je prelazila ulicu van pešačkog prelaza. Preminula je na mestu nesreće.

ZASPAO SA UKLJUČENOM GREJALICOM

V.M. (67), iz borskog sela Šarbanovac, nastradao je u požaru koji je izbio u njegovoj kući, koja je inače nekoliko kilometara udaljena od centra tog mesta. Prema nezvaničnim saznanjima, on je zaspao sa uključenom grejalicom, a u toku noći ćebe je palo preko grejalice i zapalilo se.

SMRT NA PUTU ZA DIJALIZU

Sanitet mioničkog Doma zdravlja, koje je u valjevsku bolnicu prevozilo pacijente iz mioničkog kraja na dijalizu, prevrnulo se na regionalnom putu Divci-Mionica. U ovoj saobraćajnoj nesreći preminula je jedna žena, a dva pacijenta su lakše povređena.

JOŠ JEDAN UDES NA PODRUČJU VALJEVA

U selu Dupljaj u udesu je nastradao traktorista.

BRANEĆI ŽENU UBIO SINA

Kruševačka policija uhapsila je I .R. (67) iz okoline Kruševca zbog ubistva. On je nakon porodične svađe ubio svog rođenog sina (34). Sin je pijan šamarao majku i pokušaju da zaštiti suprugu I.R. je, kako se sumnja, nakon rasprave i fizčkog obračuna ubio sina.

ZLOČIN IZ LJUBOMORE U ALEKSINCULeš mlađe ženske osobe pronađen je na putu u jednom aleksinačkom selu. Kako prenose Novosti, u pitanju je Gordana Josifović (44), koja je prema prvim informacijama kidnapovana i ubijena. Policija traga za njenim partnerom Milunom Kostićem, za koga se sumnja da je otet. Iza ovog zločina, prema nezvaničnim informacijam, stoji Miodrag Miško Karalić (51), koji se, zasada, takođe vodi kao nestao. Sumnja se da je on ubio Kostića, a potom izvršio samoubistvo.

S.M.

#Kraljevo

#Kruševac

#Otac

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

#Tragedija

#Ubistvo

'