AKTUELNO

Da li su snovi projekcija našeg uma ili imaju neke dublje, skrivene poruke?

Oni racionalniji ljudi veruju pre svega u prvu opciju, a drugi će odmah tražiti razna skrivena značenja i možda otvoriti sanovnik. Ipak, činjenica je da je na temu ljudskih snova napisano mnogo knjiga, i to ozbiljnih psiholoških.

Predstavljamo vam najčešće snove i njihova značenja:

Padanje

Padanje je neprijatan san i svako ga je sanjao barem jednom. Ono što nam podsvest poručuje je da se opustimo, i da će sve doći na svoje mesto.

Letenje

San u kojem letimo sugeriše da ste se u stvarnom životu konačno opustili i da ste pronašli ljude i situacije koje vas ispunjavaju.

Odlazite na ispit nespremni

Ispiti u snovima predstavljaju način na koji ocenjujemo sami sebe. Neki naučnici smatraju da nam ovi snovi poručuju kako treba da smanjimo samokritiku.

Golotinja u javnosti

Odeću koristimo kako bismo se na svojevrstan način predstavili ljudima oko sebe. Ukoliko sanjamo da smo goli na javnom mestu, najverovatnije nas san upućuje na situaciju u kojoj smo se osetili ranjivo.

Beg od nekoga

Ukoliko sanjate da vas neko juri, a vi bežite, onda bukvalno bežite od problema u stvarnom životu. Zanimljivo je da navodno želite da se suočite sa problemom, ali ne znate kako i na koji način.

#Snovi

#Značenje

'